Secret Scouts en de vermiste president - Kind Kind





In het tweede boek van ‘Secret Scouts’ gaan Sophie, Lisa, Jack en Tom opnieuw naar het verleden met het planetarium, dat in een geheime kamer in hun huis staat. Eerst lijkt het een gewoon reisje naar het verleden (1915) te zijn om daar enkele toffe kiekjes te nemen van het dorp waar ze wonen, maar dat loopt uit tot op een nieuw avontuur.

In het dorp komen ze de bekende schilder Piet Mondriaan tegen. Ze komen terug in het heden en gebruiken de foto’s om naar de bibliotheek te gaan. Daar gaan ze kijken in de archiefkamer. Al snel komen ze te weten dat ze niet de enigen zijn die gebruik maken van het oude planetarium. Die staat in de geheime kamer van het huis van Sophie en Lisa. Het gaat om de toekomstige president van Amerika: Barack Obama. Ze moeten hem samen  terughalen met behulp van Hans (de oom van Lisa en Sophie) zonder dat de geschiedenis verandert. Er staat hen dus weer een opdracht te wachten vol gevaren en spanning.

In dit boek komen er veel avonturen en gevaren voor, ik hou erg van dit soort boeken. Ik vind dit zeer mooi geschreven omdat er veel recente en hippe woorden in het boek worden gebruikt.  

Adriaan      

Reacties

Populaire posts