Schuld - Mel Wallis de VriesOp het Gerrit van der Veen College pleegt een meisje Leila zelfmoord. Kort daarna plegen nog 2 andere meisjes zelfmoord: Kate en Yara. Er worden geen overeenkomsten gezien tussen de meisjes, tot dat Tess (een nieuw meisje op school) een briefje krijgt waarin staat: “Jij bent de volgende…” Tess denkt dat dit te maken heeft met de zelfmoord van de 3 meisjes en gaat ermee naar de politie. De politie denkt dat het om een grapje gaat, dus begint Tess zelf te onderzoeken waarom er drie keer na elkaar zelfmoord is gepleegd en waarom ze nu zelf wordt gestalkt. 

 Ze zoekt de adressen op van Leila, Kate en Yara, en gaat op bezoek bij hun familie om te vragen of ze brieven kregen, maar ze kunnen niet antwoorden op die vraag. Ze denkt dat ze brieven krijgt omdat ze ook blond haar en blauwe ogen hebben net zoals die meisjes die zelfmoord pleegden. Ze spit verder en komt plots oog in oog te staan met de moordenaar...

Ik vind het een mooi boek omdat het gaat over moorden. Ik vind het dan altijd spannend om het te ontrafelen wie de moorden gepleegd heeft. De ontknoping was heel onverwacht. Dit boek is een echte aanrader voor wie houdt van spanning!

Larissa

Reacties

Populaire posts